Wij kopen uw wagen snel en zorgenvrij

Overname wagen

U verkoopt uw jonge, ongevalvrije wagen? Auto's Aelterman zorgt voor snelle verkoop tegen scherpe prijs en ontzorgt u qua administratie!

Geen zin om uw wagen na ellenlange onderhandelingen te verkopen aan een particulier? Bied uw wagen aan via onderstaand formulier of maak een afspraak. Binnen de werkdag contacteren wij u voor een afspraak, als uw wagen overeenstemt met de beschrijving en past binnen ons gamma kopen wij meteen uw wagen aan, met directe betaling, ook ongekeurd!

FOTO-UPLOAD (Voeg enkele duidelijke foto's bij door ze hier heen te slepen
of hier te klikken - max 4MB)

Top mannen die hun vak kennen, de tijd nemen voor hun klanten en een toffe babbel. Logisch dat Auto's Aelterman al zoveel jaren bestaat.

B. Andries Facebook

Zeer tevreden over de wagen en de service van de zaak. Ook de kleine attenties bij levering van de wagen vielen in het oog en in de smaak.

L. Mariën Facebook

Heel tevreden over mijn aankoop. Vriendelijk, eerlijk, correct en vooral ontzettend snel geholpen om de baan op te kunnen! Top service!

M. Dekens Google

Een auto gekocht bij Auto's Aelterman voor een schappelijke prijs! Zeer tevreden van de wagen en prima service gekregen. Zeker een aanrader!

L. Jansegers Facebook

Ik werd zeer snel geholpen met mijn nieuwe 2de hands wagen! Super vriendelijk en eerlijk! Bedankt voor alles!!

N. Van der Straeten Google

Een super, eerlijke en beste koop gedaan. Service & ontvangst zijn top, een echte aanrader! Merci Jean-Marie voor je tijd & uitleg.

E. Stroobant Facebook