Meer dan 40-jarig bestaan & 5 sterren service

Ons bedrijf

Wij verkopen en kopen kwaliteitsvolle tweedehandswagens in Gent. Auto's Aelterman: uw betrouwbare partner...

Welkom bij Auto's Aelterman, uw betrouwbare partner voor tweedehandswagens in Gent met lage kilometerstand en uitgebreide inspectie. Met duizenden tevreden klanten hebben we een reputatie opgebouwd gebaseerd op kwaliteit en service. Wij selecteren zorgvuldig elke wagen voordat deze aan onze klanten wordt gepresenteerd, wat ons de titel geeft van 'Best Selected Cars'. Onze missie is niet alleen om auto's te verkopen, maar om ervoor te zorgen dat elke klant de perfecte wagen vindt die voldoet aan hun verwachtingen.

Jean-Marie Aelterman
Jean-Marie Aelterman

Wat maakt Auto's Aelterman uniek? Wij bieden:

  • Persoonlijke 5 sterren Service: Als klein bedrijf kunnen wij een persoonlijke en klantgerichte service bieden. Bij ons staat u centraal en streven wij ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen.
  • Best Selected Cars: Elke wagen die ons terrein verlaat, is zorgvuldig geïnspecteerd en geselecteerd. Wij bieden alleen de beste tweedehandswagens aan onze klanten.
  • Transparantie en Betrouwbaarheid: Onze wagens worden geleverd met een Car-Pass en keuring voor verkoop, zodat u verzekerd bent van de voertuighistorie en conformiteit.
  • 1 Jaar Garantie: Voor extra gemoedsrust bieden wij standaard 1 jaar garantie op al onze wagens. Wij geloven in de kwaliteit van onze auto's en staan achter elk voertuig dat wij verkopen.
  • Uitstekende Klantbeoordelingen: Onze klanten waarderen ons met bijna perfecte reviews. Dit getuigt van onze toewijding aan kwaliteit, service en klanttevredenheid.

Naast de verkoop van tweedehandswagens kopen wij ook auto's aan en zoeken wij ook naar betrouwbare tweedehandswagens om deze dan voor te stellen aan onze klanten.

Kies met Auto’s Aelterman voor een eerlijke en correcte autohandel in Gent. Ontdek vandaag nog uw ideale auto op onze locatie op de Brugsevaart 108 9030 Mariakerke – Gent N9 Gent - Eeklo. Neem contact met ons op voor een proefrit of verdere informatie.

Ons aanbod Wagen aanbieden

Auto's Aelterman
Onze services
Verkoop wagens

Wij verkopen kwaliteitswagens (overname huidige wagen mogelijk), inclusief onderhoud en 1 jaar garantie!

Aankoop wagens

Wij kopen uw wagen aan tegen de beste marktprijs en zonder zorgen, ook ongekeurd, incl. onmiddellijke betaling!

Zoeken op bestelling

U hebt een bepaald model in gedachten? Wij zoeken voor u dergelijke topwagen, tegen correcte prijs en met garantie!

Top mannen die hun vak kennen, de tijd nemen voor hun klanten en een toffe babbel. Logisch dat Auto's Aelterman al zoveel jaren bestaat.

B. Andries Facebook

Zeer tevreden over de wagen en de service van de zaak. Ook de kleine attenties bij levering van de wagen vielen in het oog en in de smaak.

L. Mariën Facebook

Heel tevreden over mijn aankoop. Vriendelijk, eerlijk, correct en vooral ontzettend snel geholpen om de baan op te kunnen! Top service!

M. Dekens Google

Een auto gekocht bij Auto's Aelterman voor een schappelijke prijs! Zeer tevreden van de wagen en prima service gekregen. Zeker een aanrader!

L. Jansegers Facebook

Ik werd zeer snel geholpen met mijn nieuwe 2de hands wagen! Super vriendelijk en eerlijk! Bedankt voor alles!!

N. Van der Straeten Google

Een super, eerlijke en beste koop gedaan. Service & ontvangst zijn top, een echte aanrader! Merci Jean-Marie voor je tijd & uitleg.

E. Stroobant Facebook